nieuws

Lichamelijke en psychische gevolgen van whiplash

Archief

De medisch journaliste Angeli Poulssen, die in juni 1994 het betrokken fenomeen aan den lijve ondervond, heeft een boek gepubliceerd dat simpelweg ‘Whiplash’ heet, met als ondertitel ‘De lichamelijke en psychische gevolgen van een whiplash’

In het boek wordt de whiplash van vele kanten belicht. Niet alleen wordt de medische kant van de zaak besproken, ook de psychische, emotionele, juridische en verzekeringstechnische aspecten worden belicht. De 144 pagina’s tellende paperback, gericht op het grote publiek, kost / 19,90 en is verkrijgbaar in de boekhandel: ISBN 90.229.8282.3.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.