nieuws

LGL risico en schade

Archief

LGL Risico- en Schade-experts is een nieuw bureau voor risicobeoordeling, risicobeheersing en schade-expertise ten behoeve van de verzekeringsbranche. Vakgebieden zijn waterbouwkunde, civiele techniek, pijpleidingen en technische installaties.

LGL is een samenwerkingsverband van Expertisebureau Lengkeek, Laarman & de Hosson (Schiedam), Groeneboom Expertise (Mijnsheerenland) en Raadgevend Ingenieursbureau Lievense (Breda). De drie partners zetten hun afzonderlijke activiteiten zelfstandig voort. De hoofdvestiging van LGL is aan de Parkweg 222 in Schiedam, tel. 010-473.3191, fax. 010-427.0136, alarmservice 06-022.7055 (gratis).

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.