nieuws

Levob’s polissen eigen-risicodragers in kader Ziektewet

Archief

Ook Levob heeft nu produkten op de markt gebracht voor bedrijven die willen fungeren als eigen-risicodrager in het kader van de Ziektewet. Het gaat om drie polissen en een bankgarantieverklaring.

De verzekeringsmogelijkheden zijn resp. een conventionele dekking en een stop loss-verzekering, en – los, of in combinatie met een van voornoemde verzekeringen – een polis ter afdekking van de zogeheten staartverplichting.
Bankgarantie
In plaats van die laatste verzekering kan het intermediair de bedrijfsrelatie ook laten kiezen voor de Bank-Garant Verklaring. Deze bankgarantie ter afdekking van de staartverplichting wordt afgegeven door Levob-dochter OV Bank.
De rente over de in deposito te storten gelden komt ten goede aan de werkgever en kan naar keuze tegen een duur van 3 maanden tot 5 jaar vast worden afgegeven. “De eenmalige kosten zijn uniek en bedragen f 175”, aldus Levob.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.