nieuws

Levob voert nieuwe huisstijl

Archief

Levob Bank & Verzekeringen heeft haar huisstijl vernieuwd. De bankverzekeraar voert een nieuw groen logo met oranje letters.

In het kader van de wijziging van de huisstijl zegt Levob verder de dienstverlening aan tussenpersoon en klant, waaronder correspondentie en telefooncontacten, onder de loep te hebben genomen en in lijn te hebben gebracht met de gewenste uitstraling naar de markt. “Maatschappelijke trends en ontwikkelingen, toenemende communicatiemiddelen zoals internet en e-mail, en nieuwe technieken en stijlen bieden niet alleen nieuwe mogelijkheden, maar stellen ook andere eisen aan je manier van presenteren’, aldus Bert Lugtigheid, bestuursvoorzitter van Levob.
De nieuwe huisstijl is in stijl gepresenteerd: tussenpersonen ontvingen een huisstijlbox met daarin alle correspondentiemiddelen. Brochures, advertenties, dakreclame en bewegwijzering worden nog in de loop van dit en volgend jaar aangepast.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.