nieuws

Levob-actie rond lijfrente

Archief

Levob is een actie begonnen rond het lijfrenteproduct ‘3 x Top’.

De software om de aftrekruimte van lijfrentepremies te berekenen is vernieuwd en er is een nieuwe consumentenbrochure gemaakt. Levob wil dit jaar enkele op lijfrenten gerichte acties houden en begint met een actie voor het benutten van de basisruimte (f 2.283). De eerste duizend afnemers van de Levob 3 x Top Lijfrenteverzekering krijgen dit jaar de verhalenbundel “Geld, het groeit me niet op de rug” cadeau.
Voor tussenpersonen maakt Levob eind dit jaar een portefeuille- en premie-overzicht op van alle klanten die in 2001 een lijfrentepolis hebben gesloten. “Dit overzicht ondersteunt de advisering van klanten over aanvullende aftrekruimte”, aldus Levob.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.