nieuws

Levisson start onderzoeksbureau

Archief

Met ingang van 20 juni van dit jaar opereert Levisson Schade Onderzoek en Advies i.o. op de verzekeringsmarkt. De onderneming legt zich toe op schuldvraag- en toedrachtsonderzoek, fraude- en opsporingsonderzoek, onderzoek ter acceptatie en aanverwante werkzaamheden.

S.C. Levisson, directeur van het onderzoek- en adviesbureau, was 9 jaar werkzaam bij Centraal Onderzoek Bureau Bergweg. Voordat hij het huidige initiatief met Van Rijswijk Expertise begon, was Levisson 12 jaar actief voor Datelnet Groep in Den Bosch, waar hij zich bezighield met de technische opsporing van auto’s. Levisson Schade Onderzoek en Advies is een dochteronderneming van Van Rijswijk Expertise, specialist in rijdend zwaar materieel. Levissons bureau heeft een bredere opzet, en is daarmee een goede aanvulling van Van Rijswijk Expertise.
Levisson Schade start met 3 werknemers. Bij Van Rijswijk zijn 12 personen werkzaam.
Het adres van Levisson Schade Onderzoek en Advies is Sperwer 1, 3145 VP Sommelsdijk. Tel. 0187-48.68.71; fax 0187-48.90.31.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.