nieuws

Levenslooppolis bij Winterthur

Archief

Een levensverzekering met maatschappijwinstdeling is het aanbod van Winterthur voor de levensloopmarkt.

Het gegarandeerde kapitaal komt tussen het 60e en 65e jaar beschikbaar. Een speciale clausule bepaalt dat het geld alleen voor levensloopverlof kan worden aangemeld. Winterthur verwacht dat dit direct voorafgaand aan de pensioendatum zal zijn. Dat wil 57% van de mensen, wijst onderzoek uit. “Voor deelname aan levensloop voelt 30% van de werknemers iets en één op tien wil dan een bancaire oplossing”, herleidt Winterthur uit dezelfde publieksmetingen.
De minimale maandlinleg is _ 25 en aanvullende stortingen moeten minstens _ 500 zijn. Bij overlijden wordt 90% van de poliswaarde uitgekeerd. De maatschappijwinstdeling is momenteel 5,25%. Tussenpersonen worden via doorlopende provisie beloond.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.