nieuws

Levensloop onderwerp van drie boeken

Archief

Gerry Dietvorst, hoogleraar aan de Universiteit van Tilburg en adviseur bij Interpolis, heeft een boek geschreven over de invoering en uitvoering van de levensloopregeling. Het boek, onderdeel van de reeks ‘Financiële Dienstverlening’ van Kluwer, kost € 24,70. Bestellen kan via telefoon (0570-67.34.44) of mail (info@kluwer.nl).

Bij datzelfde Kluwer is in de serie ‘Wegwijzers Financieel Advies’ een dossier over VUT, prepensioen en levensloop verschenen van de hand van Erik Schouten, fiscaal-juridisch adviseur van Fortis ASR. Annemiek Vollenbroek (Pensioendesk) vond in Sdu een uitgever van het boekje ‘Levensloopregeling’.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.