nieuws

Levensloop bij Aegon bancair

Archief

Aegon heeft met het oog op de levensloopregeling een rekening gelanceerd, waarop werknemers kunnen sparen (rente op dagbasis) en beleggen (zes fondsen). Beleggen kan met hulp van profielen; dan is de einddatum vast en is een inleggarantie mogelijk.

Aegon verkoopt het product via tussenpersonen én direct bij werkgevers. “Onderzoek leert dat 58% van de mensen hun levensloop wil afsluiten via hun werkgever”, legt Aegon uit. De intermediaire beloning is € 50 per deelnemer (‘aanbrengfee’) en 0,24% doorlopende provisie.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.