nieuws

Letselcash lokt met 1.250 euro

Archief

Het nieuwe letselschadebureau Letselcash BV werft klanten door hun binnen 24 uur overmaking van € 1

250 in het vooruitzicht te stellen. Verder wordt behandeling van hun zaak door een van de beste letseladvocaten van het land beloofd. “Wij zetten hier vraagtekens bij en zijn dit aan het onderzoeken”, zegt Martijn van Driel van Slachtofferhulp Nederland. “Het is een agressieve wijze van werving.” Letselcash zegt no cure no pay-percentages te hanteren die afhankelijk zijn van de kansen en de risico’s in de betreffende zaak. Het Utrechtse bureau is eigendom van juridisch adviseur en financieel intermediair Geert-Jan Meijer uit het Drentse Roderesch. Hij zegt als ervaringsdeskundige op het idee te zijn gekomen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.