nieuws

Léons Groep start consultancy-tak

Archief

Het Amsterdamse beursbedrijf Léons Groep (34 medewerkers) gaat in een aparte BV consultancy-activiteiten ontwikkelen.

Léons Consultancy richt zich op de top van de markt met (niet-productgerichte) adviezen op het gebied van verzekeringen, riskmanagement en employee-benefits. De Léon Groep werkt uitsluitend voor bedrijven die geïntroduceerd worden door bestaande klanten. Volgens Sunny Léons gaat de nieuwe activiteit de directe concurrentie met de grote makelaars in ons land aan. “Ons wapen is service en kwaliteit. We zullen sneller en beter werk afleveren dan de grote jongens”.
Het consultancy-bedrijf staat met ingang van 1 maart onder leiding van Otto Bekouw (28), zoon van de voormalig voorzitter van de Assurantiebeurs. Hij werkte voorheen bij Amev Interlloyd en ABN Amro Bank.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.