nieuws

Lengkeek neemt Broeze over

Archief

Sinds 1 januari maakt Jos Broeze Taxaties & Expertises te Enschede deel uit van Lengkeek Expertises.

Broeze is sinds 1986 actief en gaat zich nu onder de naam Lengkeek Taxaties volledig toeleggen op taxatie-activiteiten. Voormalig eigenaar Jos Broeze (55) blijft actief als taxateur en aanspreekpunt voor de bestaande cliënten. (Contra-)expertises worden behandeld door Lengkeek Expertises, gevestigd in Zwolle. De overname van Broeze betekent de eerste stap in de uitbreiding van de taxatie-activiteiten van Lengkeek in de regio’s Noord en Oost. Lengkeek is zelf onderdeel van de maatschap Lengkeek, Laarman & De Hosson, die kantoren heeft in Schiedam, Zwolle en Amsterdam.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.