nieuws

Leidsche sluit risicopolis ook rechtstreeks

Archief

Leidsche Verzekeringen (Bloemers Nassau) heeft de tarieven voor zijn overlijdensrisicoverzekering met gemiddeld 18% verlaagd

De premie voor niet-rokers is nu circa 60% lager dan die voor rokers. Daarnaast is een leeftijdsafhankelijk risicotarief geïntroduceerd. Voor het intermediair is er een nieuwe premieberekeningsmodule, die op de eigen site kan worden geplaatst. De provisie is instelbaar, variërend van 0% tot 20% van de premie. De module is ook op de site van Leidsche geplaatst, zodat klanten rechtstreeks een overlijdensrisicopolis kunnen sluiten. “Wij kregen regelmatig vragen van klanten die precies wisten wat ze wilden en zelf de polis wilden sluiten”, motiveert verkoopdirecteur Hans Fransen die keuze. “Onze module biedt exact hetzelfde tarief als die voor de tussenpersonen.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.