nieuws

Legal wint ook IG&H-onderzoek

Archief

Legal & General is voor de vijfde keer op rij de best presterende levensverzekeraar van ons land, afgaande op het performance-onderzoek Leven van IG&H Management Consultants. Legal, onlangs al tot beste individuele levensverzekeraar gekroond door NVA, NBVA en DAK, wordt op de ranglijst gevolgd door Amev en Interpolis.  Het primaire proces, de binnendienst en de producten van Legal & General worden door de 1.100 ondervraagde tussenpersonen als beste gewaardeerd. Bij het onderdeel ‘Marketing’ is Amev als hoogste gewaardeerd, terwijl het intermediair in de categorie ‘Buitendienst’ de meeste waardering heeft voor Falcon.

In de middenmoot van de totaalranglijst boeken Zwitserleven, Erasmus en Klaverblad de meeste progressie. Onderaan de ranglijst neemt Stad Rotterdam/Woudsend de rode lantaarn over van Nationale-Nederlanden. Het primaire proces en de binnendienst zijn de boosdoeners bij zowel de ‘Stad’ als bij NN. Bij het sterk dalende Aegon, nog net boven NN geplaatst, krijgt juist de buitendienst de laagste waardering.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.