nieuws

Legal start risicocampagne

Archief

Legal & General start deze week met de eerder aangekondigde consumentencampagne voor overlijdensrisicoverzekeringen. Vier jaar lang verschijnen advertenties in tijdschriften, kranten en op internet, waarin vooral mensen met hoge inkomens worden gewezen op de functie van deze polis als nabestaandenvoorziening. Binnen deze doelgroep claimt Legal & General een marktaandeel van bijna 25% in overlijdensrisicopolissen.

De advertenties bevatten verder premievergelijkingen en verwijzingen naar het intermediair. “Dit is typisch een product dat door het intermediair moet worden gebracht. Het is geen haalproduct”, stelt directeur Arno Dolders, die zegt zich te hebben verbaasd over de stap van concurrent Zwitserleven om dit soort polissen direct via internet te gaan verkopen. Legal & General laat de campagne wel vergezeld gaan van een speciale internetpagina: www.lifestylerisico.nl.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.