nieuws

Legal & General voegt uitleg toe aan model-De Ruiter

Archief

Legal & General gaat in de jaarlijkse informatiemodellen die bij beleggingsverzekeringen worden verstuurd een tekst opnemen die aangeeft dat de post ‘provisie’ kan afwijken van de daadwerkelijk betaalde beloning

Consequentie is wel dat waarschijnlijk niet alle Legal-polishouders vóór 1 april het veelbesproken ‘model 3’ hebben ontvangen. De Hilversumse verzekeraar springt daarmee in op kritiek van de NVA, die vindt dat in het model ‘De Ruiter 3’ bij de provisie ook de werkelijk uitgekeerde beloning moet worden vermeld. De meeste verzekeraars melden echter alle provisiekosten die ten laste van de polis zijn gebracht.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.