nieuws

Legal & General opgetogen over kwartaalproductie

Archief

Bij levensverzekeraar Legal & General heeft de productie in het eerste kwartaal van dit jaar een verviervoudiging ten opzichte van dezelfde periode van 2000 te zien gegeven: f 175,6 mln tegen f 44,0 mln.

De grootste klap werd uitgedeeld in de sfeer van de koopsomposten, die in het eerste kwartaal van dit jaar een volume van f 168,3 (39,8) mln opleverden. Bij de premiebetalende polissen beliep de productie f 7,3 (4,2) mln.
Legal & General wijst erop, dat haar groei veel hoger is dan het marktgemiddelde, dat volgens CBS-cijfers over de eerste twee maanden op 15% lag. De maatschappij schrijft dit mede toe aan het feit, dat zij aantrekkingskracht op het intermediair uitoefent met een snelle administratieve verwerking (“de polissen worden binnen 48 uur uitgeleverd”).

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.