nieuws

Legal en Nibud maken krant

Archief

Legal & General heeft samen met het instituut voor budgetvoorlichting Nibud een verzekeringskrant gemaakt die is gericht op jongeren van vijftien tot achttien jaar oud.

“We willen meer initiatieven nemen om het kennisniveau van consumenten over aangelegenheden die te maken hebben met verzekeren, te verbeteren”, luidt de verklaring. De Verzekeringskrant wordt samen met een lesbrief voor docenten gestuurd naar alle scholen voor havo en vwo. Tussenpersonen die met Legal & General samenwerken, krijgen eveneens kranten toegestuurd om uit te delen.
“De bedrijfstak staat op dit moment in de hoogste versnelling om de voorlichting op het gebied van financiële producten te verbeteren. Maar aan de andere kant is het ook noodzakelijk om ervoor te zorgen dat de kennis van de consument over algemene zaken rondom sparen, verzekeren en beleggen wordt verbeterd”, aldus Legal-directeur Arno Dolders.
delen het eerste exemplaar van de krant.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.