nieuws

Leergang Arbeidsdeskundige gecertificeerd

Archief

De Nibe-SVV leergang Arbeidsdeskundige is door de Stichting voor Certificatie van Vakbekwaamheid (SKO) gecertificeerd.

Arbeidsdeskundigen die zich willen laten certificeren moeten voldoen aan vereisten ten aan zien van vooropleiding, beroepsopleiding en beroepservaring. Met het certificaat van de leergang Arbeidsdeskundige voldoen de cursisten aan de beroepsopleidingseis.
Als vereiste vooropleiding wordt verlangd dat de arbeidsdeskundigen in het bezit zijn van een hbo- of WO-diploma in de analytische of menswetenschappelijke richting. Als vereiste beroepservaring geldt dat men tenminste twee jaar als arbeidsdeskundige heeft gewerkt.
De leergang Arbeidsdeskundige is een praktijkgerichte leergang, die met een praktijkexamen wordt afgesloten. De leergang is bedoeld voor deelnemers die al een (ruime) werkervaring op arbeidsdeskundig of aanverwant gebied hebben. De leergang richt zich op de particuliere verzekeringssector.
Een nieuwe leergang Arbeidsdeskundige start in maart volgend jaar. Voor meer informatie: Nibe-SVV, Bettina van Wetten, telefoon 020-520.85.08 of b.van.wetten@nibesvv.nl.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.