nieuws

Leden AVVL en Nuva eens met fusie

Archief

De algemene ledenvergaderingen van AVVL en Nuva hebben ingestemd met het fusievoornemen van beide uitvaartverenigingen.

De ledenvergaderingen vonden zowel in Meppel (Nuva) als in Diemen (AVVL) eind vorige maand plaats. Op 16 juni volgen nieuwe bijeenkomsten, waarin de fusie naar verwachting definitief wordt bekrachtigd, zowel voor de verenigingen als voor de bedrijven.
Bij AVVL en Nuva samen zijn 900.000 verzekerden aangesloten, goed voor een jaarlijks premie-inkomen van zo’n f 58 mln. Het bijbehorende verzekerde kapitaal is f 3,4 miljard. AVVL en Nuva verzorgen jaarlijks zo’n 33.000 uitvaarten in eigen beheer, waarvan bijna 20.000 crematies. Voorts worden in opdracht van de twee organisaties nog eens 20.000 uitvaarten door derden verzorgd.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.