nieuws

Leaseklanten eens met Duisenberg-akkoord

Archief

De meerderheid van de effectenleaseklanten die zijn aangesloten bij de Stichtingen Leaseverlies (82%) en Eegalease (78%) gaat akkoord met de overeenstemming over een schadevergoeding die beide stichtingen en de Consumentenbond in april bereikten met Dexia Bank. Die overeenkomst, gesloten onder leiding van bemiddelaar Wim Duisenberg, is daarmee definitief. 

Dexia informeert de circa 350.000 klanten de komende maanden over de praktische uitwerking van het akkoord. De oplossing geldt voor overeenkomsten die zijn beëindigd vanaf januari 1997 en voor lopende overeenkomsten. De schikking gaat Dexia zo’n € 400 mln kosten.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.