nieuws

LAR biedt rechtsbijstand voor amateurverenigingen

Archief

LAR heeft een nieuwe rechtsbijstandpolis ontwikkeld voor de dekking van amateurverenigingen, hun bestuursleden en werknemers en eventueel ook hun leden.

De Sta Zeker-polis van LAR biedt sport- en vrije tijdsverenigingen rechtsbijstanddekking voor geschillen rond arbeidscontracten, onroerend goed, in- en verkoop van materiaal, enzovoort. Schadeverhaal voor bestuursleden en werknemers van de vereniging is standaard meeverzekerd. Behoudens schade ontstaan bij verenigingsactiviteiten of werkzaamheden voor de club, valt hieronder ook schade uit verkeersdeelname van en naar de vereniging en verenigingsactiviteiten.
De premie wordt berekend aan de hand van het aantal leden van de vereniging. Beschikt de club over meerdere onroerende goederen, dan wordt een toeslag in rekening gebracht.
Aanvullend kan verhaalsdekking voor de leden worden meeverzekerd. Ook deze dekking geldt voor zowel verenigingsactiviteiten en werkzaamheden als voor verkeersdeelname.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.