nieuws

Lamberink Assurantieadviseurs treedt toe tot Lancyr

Archief

Lamberink Assurantieadviseurs heeft zich aangesloten bij Lancyr, de franchiseorganisatie van Delta Lloyd. Met de komst van dit assurantiebedrijf telt Lancyr zestig franchisedeelnemers, van wie zeven volmachtkantoren.

NBVA-lid Lamberink is onderdeel van Lamberink Garantiemakelaars, ontstaan in 1988 op initiatief van directeur/eigenaar Harry Lamberink (47). Sindsdien is het kantoor uitgegroeid tot een brede aanbieder van financiële diensten, waaronder verzekeringen, hypotheken en onroerend-goedbemiddeling. Het adviesbedrijf heeft vestigingen in Assen, Hardenberg en Zuidlaren en telt in totaal dertig medewerkers, van wie acht in financiële diensten. “Dit is een weloverwogen stap. De huidige ontwikkelingen ten aanzien van ICT, inkoop en marketing vragen om schaalgrootte en samenwerking”, aldus Lamberink. Het assurantiebedrijf opereert voortaan onder de naam Lancyr en voert ook de pakketpolissen van de franchiseorganisatie.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.