nieuws

LAC-Zuid wil heel snel weten wat leden willen

Archief

De Limburgse Assurantieclub-Zuid laat binnenkort onder haar leden een enquête houden naar hun wensen met betrekking tot de activiteiten van de club. Direct na de zomervakantie wil het bestuur een beleidsplan presenteren.

Net als vrijwel alle andere asssurantiestudieclubs wordt LAC-Zuid geconfronteerd met een dalend ledental, doordat assurantiecursisten niet meer verplicht zijn lid te worden van een assurantieclub. Bovendien is er minder animo om vrijwillig verenigingswerk uit te voeren en er is een afnemende belangstelling voor ‘klassieke’ lezingen.
LAC-Zuid beschouwt de assurantieclub als een zeer waardevol regionaal platform voor iedereen die in de verzekeringswereld werkt. “Wij denken dat het waardevol is om de infrastructuur van assurantieclubs ook in de toekomst te behouden”, aldus voorzitter Stevens van LAC-Zuid.
De club heeft de uitvoering van het onderzoek uitbesteed aan bureau D&O.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.