nieuws

Label Welke op Interlloyd-polis

Archief

Inkoopcombinatie Welke Financiële Diensten voert per 1 januari onder eigen label een beleggingsverzekering op universal-lifebasis van Interlloyd Leven. Welke verwerkt aanvragen en mutaties grotendeels elektronisch. Premies kunnen in zeven fondsen worden belegd. Volgens productmanager Johan Leeuwerken van Welke is de provisieverdientermijn vijf jaar. “Over de provisiehoogte zelf doe ik geen uitspraken.”

Welke vult met het product van Interlloyd (via Falcon onderdeel van Fortis ASR) het gat op, dat was gevallen door het einde van Basic-life (ook Fortis ASR) ruim een jaar geleden. Om die reden was eerder ook een levenarrangement gesloten met Cardif.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.