nieuws

Kwart miljoen polissen via DAK

Archief

Bij coöperatie DAK zijn meer dan 250

000 polissen geadministreerd. De mijlpaal werd behaald door De Vrij Verzekeringen in Alphen aan den Rijn, die een autoverzekering bij Delta Lloyd onderbracht via DAK. Eind juni overhandigden DAK-directeur Bas van Twillert (links achter), Delta Lloyd-bestuursvoorzitter Niek Hoek (midden) en DAK-voorzitter Wim Koot (rechts) een cadeau aan Marlon de Vrij, eigenaresse van het assurantiekantoor (achter de taart). Verder op de foto, vlnr: De Vrij-medewerkers Fatima Kalai, Eliette van ’t Wout en Marja Net. Uiterst rechts staat Karen Bermon (DAK).

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.