nieuws

Kwaliteitscertificaat voor assurantiekantoor

Archief

Assurantiekantoor Van Heugten & Partners in Oss is ‘onderscheiden’ met het kwaliteitscertificaat ISO 9001. Het kantoor claimt daarmee de eerste te zijn in ons land.

Van Heugten & Partners (6 medewerkers) ontving het kwaliteitscertificaat eind vorige maand uit handen van burgemeester E.P. van Veldhuizen van Oss. De ISO 9001-norm geeft aan dat voor alle diensten die door het assurantiekantoor worden verricht de hoogste kwaliteit wordt gewaarborgd. Een voorwaarde is, dat alle handelingen zijn omschreven in een procedureboek en waaraan alle medewerkers zich hebben te houden.
Naast de uitreiking van het ISO 9001-certificaat werd het nieuwe bedrijfspand van Van Heugten & Partners officieel geopend. Het assurantiekantoor (NBvA-lid) is vijf jaar geleden begonnen en bemiddelt in verzekeringen, hypotheken, financieringen, sparen, en beleggingen. De assurantieportefeuille bestaat uit 1.760 relaties, hoofdzakelijk particulieren, en 5.250 polissen.
Het nieuwe kantoor van Van Heugten & Partners in Oss

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.