nieuws

Kruidvat biedt nu ook een basispolis

Archief

Na de eerdere introductie van een tandartsverzekering heeft winkelketen Kruidvat de markt begin deze week verrast met een goedkope basisverzekering ziektekosten. Ook deze wordt ondergebracht bij Ohra.

De jaarpremie van deze beperkte restitutiepolis bedraagt _ 1.053 (per maand _ 90,45). Behalve de basisverzekering biedt Kruidvat ook aanvullende verzekeringen en de al eerder geïntroduceerde tandartspolissen.
De basispolis wordt ondergebracht bij OhraZorg in Den Haag, de aanvullende verzekeringen en de tandartspolissen bij Ohra Ziektekosten in Arnhem. Kruidvat treedt op als verbonden bemiddelaar van uitsluitend Ohra.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.