nieuws

Kroezen Assurantiën koopt Van der Heide van Delta Lloyd

Archief

Kroezen Assurantiën neemt per 1 januari 2008 assurantie- en volmachtbedrijf Van der Heide in Scherpenzeel over van Delta Lloyd.

Van het voormalige Lancyr-bedrijf Van der Heide worden ook de makelaardij en de employee-benefitspoot overgenomen. Kroezen wil met de overname het huidige werkgebied fors uitbreiden en ziet daarnaast synergiemogelijkheden in de employee benefits-expertise van Van der Heide.
Dit kantoor werd dit jaar geleid door interim-directeur Cees Kuijlaars, die directeur Wim Vonk was opgevolgd. Wegens deze directeurswisseling had Delta Lloyd tijdelijk 100% van de aandelen in handen. “Normaal hebben we nooit meer dan 50% van intermediairbedrijven in handen”, aldus een woordvoerder van Delta Lloyd. Verwezen wordt naar Lancyr Visschers in Posterholt en H. van der Poel Verzekeringen in Zoeterwoude, “waarvan wij 49% respectievelijk 30% in handen hebben.”

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.