nieuws

Kraaijeveld voorzitter Stichting Financiële Dienstverlening

Archief

Arie Kraaijeveld (62), oud-voorman van de werkgeversorganisatie FME-CWM (industrie en metaal), is voorzitter geworden van de Stichting Financiële Dienstverlening (STFD).

Met de benoeming van Kraaijeveld is een einde gekomen aan de lange zoektocht van de STFD naar een voorzitter. Eerder al lekte de naam van oud-staatssecretaris Steven van Eijck uit als beoogd voorzitter.
Kraaijeveld was tot 1 januari 2005 voorzitter/algemeen directeur van FME-CWM. “Kraaijeveld heeft aantoonbaar veel ervaring met de politiek gevoelige dossiers waar veel belanghebbenden in meespreken. Mede daarom is hij benaderd voor het voorzitterschap”, aldus NBVA-voorman Rob Groenemeijer, tevens voorzitter van de benoemingscommissie.
Kraaijeveld is met onmiddellijke ingang aan zijn nieuwe functie begonnen, waarvoor hij naar verwachting twee tot vijf dagen per maand nodig zal hebben.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.