nieuws

Kortingsactie bromfietspolis Fortis ASR

Archief

Fortis ASR verzekert sinds begin deze week uitsluitend nog gekentekende bromfietsen.

Door de inwerkingtreding van de nieuwe kentekenplicht voor bromfietsen kunnen lopende bromfietsverzekeringen bij Fortis ASR per 1 mei alleen worden verlengd als de betreffende bromfietsen zijn voorzien van een kenteken. Alle verzekerden hebben hierover eerder een brief ontvangen, met het verzoek hun bromfiets zo spoedig mogelijk te laten kentekenen. Om bestaande klanten te motiveren zo snel mogelijk een kenteken aan te vragen, wordt op de WA-premie een korting van 30% tot 40% aangeboden.
Nieuwe klanten die een brommer zonder kenteken willen verzekeren, kunnen hiervoor niet bij Fortis ASR terecht. “Zij zullen eerst een kenteken moeten aanvragen voordat hun verzekeringsaanvraag in behandeling wordt genomen”, aldus de woordvoerder.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.