nieuws

Korting op motorpremie Europeesche

Archief

Europeesche verleent 10% korting op de motorverzekering, waarvan ook de voorwaarden zijn aangepast. Het kortingspercentage geldt gedurende de gehele looptijd van de verzekering.

Deze maand zijn de nieuwe voorwaarden gaan gelden: het motorproduct van London kent standaard een nieuwwaardedekking gedurende één jaar zonder premietoeslag. De driejarige nieuwwaarderegeling met 25% premietoeslag is afgeschaft en dat geldt ook voor de reparatieplicht.
Ook het standaard eigen risico bij diefstal is aangepast. In de nieuwe polisvoorwaarden wordt het verhoogd eigen risico bij diefstal van _ 450 alleen nog toegepast in de vier grote steden en Limburg. Voor duurdere motoren vanaf _ 17.500 wordt het in elke regio toegepast, behalve als ten tijde van de diefstal aantoonbaar een SCM goedgekeurd anti-diefstalsysteem klasse M1 aanwezig was. Dan wordt het eigen risico voor deze regio’s verminderd met _ 300.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.