nieuws

Koppeling Rolls

Archief

Koppeling Rolls

ForeSure/Solutions heeft een koppeling gerealiseerd met de Windows-versie van het vergelijkingspakket Rolls van Kooymans Software. Bij één van de wederzijdse klanten is de koppeling inmiddels operationeel.
Fish/Amedia
Het softwarepakket Diamant van Amedia is gecertificeerd voor het versturen van Fish-Berichten. Fish (Fraude en Informatie Systeem Holland) is de verzamelnaam van diverse diensten die verzekeraars en volmachtbedrijven helpen op het gebied van risicobeoordeling, fraude- en criminaliteitsbestrijding en preventie.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.