nieuws

Koopsompolis via tussenpersoon rendeert minder

Archief

Koopsompolissen die zijn verkocht via een tussenpersoon leveren gemiddeld een lagere uitkering op dan vergelijkbare koopsompolissen die consumenten zelf direct hebben aangeschaft bij een levensverzekeraar. Die conclusie trekken het Centraal Planbureau en de Nederlandse Mededingingsautoriteit in een studie naar de concurrentie op de markt voor levensverzekeringen. Daartoe enquêteerden zij onder meer consumenten. In een reactie stelt het Verbond van Verzekeraars dat het rendement niet het doorslaggevende onderdeel is van een levensverzekering.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.