nieuws

Koophuis komt met verzekeringsproducten

Archief

Koophuis, de o/g-bemiddelings- en hypotheekadviesketen van Xtensive, heeft in samenwerking met VVG Verzekerd Vastgoed twee nieuwe verzekeringsproducten op de markt gebracht.

De Garantieverzekering biedt de zekerheid dat alle bouwkundige gebreken de eerste twee jaar na aankoop van een huis worden verholpen voor een éénmalige premie van ( 550. De dekking kan tegen een meerprijs van ( 300 worden uitgebreid met alle technische installaties in de woning.
De Instandhoudingsverzekering biedt voor ( 135 per maand een verzekering voor al het onderhoud aan de woning.
Koophuis voerde al een garantieverzekering van gespecialiseerde verzekeraar Stiwoga. Marketingdirecteur Willem van der Ploeg: “De nieuwe garantieverzekering van VVG is op een aantal punten uitgebreider dan de vorige. De looptijd is verlengd van één naar twee jaar; verder is er nu een uitgebreide variant bijgekomen en de premie is lager”.
De Instandhoudingsverzekering kan worden uitgebreid met een dekking voor het onderhoud van de tuin. Koophuis is bezig met meer uitbreidingen: “We willen ook thuiszorg gaan aanbieden – via VVG – en energie. Maar we willen de dekking eerst beperken tot huis en tuin. Zo blijft het product overzichtelijk voor de klant”, aldus Van der Ploeg.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.