nieuws

Koninklijke onderscheiding voor Paul Overmars

Archief

Mr. Paul Overmars, de scheidend voorzitter van het Verbond van Verzekeraars, is benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau. Deze onderscheiding kreeg de oud-Achmea topman wegens zijn grote verdienste voor de verzekeringsbranche. Vooral zijn inzet om het maatschappelijk verantwoord ondernemerschap binnen het verzekeringsbedrijf verder uit te bouwen en zijn inspanningen voor de hervorming van het zorgstelsel hebben veel waardering geoogst. 

Overmars was sinds 1995 lid van het Verbondsbestuur. In 2002 werd hij vice-voorzitter en in 2003 voorzitter. Hij wordt opgevolgd door drs. Niek Hoek, voorzitter van de Raad van bestuur van de Delta Lloyd Groep.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.