nieuws

Kohlbrugge wordt wettelijk vertegenwoordiger Sompo Japan Hanny

Archief

Kohlbrugge, directeur van volmachtbedrijf Corins wordt per 1 mei wettelijk vertegenwoordiger in ons land van verzekeraar Sompo Japan

Kohlbrugge wordt de nieuwe wettelijk vertegenwoordiger van twee werkmaatschappijen: Sompo Japan, die al geruime tijd in run-off is, en de in Groot-Brittannië gevestigde Sompo Japan of Europe. Hij volgt daarin Henk van Calcar op, die sinds kort als fusie- en overnameadviseur van Exedra Consult werkzaam is. De aanstelling tot wettelijk vertegenwoordiger houdt volgens Kohlbrugge niet in dat zijn volmachtbedrijf Corins Underwriting Agency (Amsterdam) op termijn een volmacht van de Japanse verzekeraar krijgt. “Daar is geen sprake van”, aldus Kohlbrugge. Zijn bedrijf heeft volmachten van Lloyds, Malayan Insurance, Siat (Italië) en per 1 juli aanstaande Reaal (was Nieuwe Hollandse Lloyd). Corins boekte vorig jaar een premieomzet “van ettelijke miljoenen euro’s”, aldus Kohlbrugge. “De groei zit er goed in; binnenkort verwachten we onze personeelscapaciteit uit te breiden.” Bij Corins zijn nu vijf medewerkers in dienst.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.