nieuws

Koffijberg interim- voorzitter van NIS

Archief

Ben Koffijberg (Interpolis) is sinds kort waarnemend voorzitter van het Nederlands Instituut van Schaderegelaars (NIS), de branchebrede vereniging van mensen die op het terrein van personenschade werkzaam zijn.

Koffijberg, die vice-voorzitter van het NIS was, neemt hiermee de plaats in van Noud Arts, die in maart 1998 voor een periode van drie jaar tot voorzitter werd benoemd. Arts is voortijdig afgehaakt, omdat hij volgens Koffijberg de verenigingsactiviteiten niet goed kon blijven combineren met zijn dagelijkse werk. Arts, die als partner verbonden is aan het bureau Van Brunschot-Van Summeren-Hagoort in Uden, was wegens verblijf in het buitenland niet bereikbaar.
Het NIS, dat circa 270 leden telt, heeft sinds kort een Internet-site: www.letselschaderegelaars.nl.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.