nieuws

Knight Scheuer in Belgische handen

Archief

Knight Scheuer Assuradeuren is handen gekomen van de Belgische verzekeraars Naviga en Belgamar.

Naviga en diens dochtermaatschappij Belgamar hebben ieder een belang van 50% in Knight Scheuer vof. Zij hebben dit overgenomen van de Willis Corroon-groep die een 100%-belang had. Naviga behoort tot de Belgische beursgenoteerde CMB-groep. De overname betekent voor de Belgische verzekeraar een uitbreiding van de Nederlandse activiteiten.
Knight Scheuer gaat de huidige activiteiten voortzetten. De beursgevolmachtigde werkt in binnen- en buitenland en is gespecialiseerd in transport-, brand- en technische verzekeringen. De omzet bedroeg vorig jaar f 35 mln.
Naviga heeft behalve Belgamar nog twee dochters: De Medische en Pactolux. De verzekeraars (premievolume f 150 mln) die vestigingen hebben in Antwerpen, Vilvoorde en Luxemburg, zijn actief in de sectoren transport (goederen en casco), motorrijtuigen, brand en aansprakelijkheid. Ook voeren ze employee-benefitspakketten.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.