nieuws

Kluwer in zee met IFK

Archief

Uitgeverij Kluwer en het Instituut voor Fiscale Kennisoverdracht (IFK) hebben gezamenlijk de Kluwer e-studies ontwikkeld, een serie zogeheten e-learningopleidingen.

De studies zijn samengesteld volgens een doelgericht lesprogramma, waarmee de cursist werkt aan hiaten in zijn kennis. De basis vormt een zelftest, zodat de cursist weet welke stof hij beheerst en welke materie hij nog nader moet bestuderen. De studies zijn via internet in eigen tempo te volgen. De cursist ontvangt verder een persoonlijk leeradvies per studietaak. Het is ook mogelijk om persoonlijke begeleiding door een docent te krijgen. De e-studies zijn afgestemd op de deskundigheidseisen van de WFD en sluiten aan bij de (in ontwikkeling zijnde) exameneisen.
Beschikbaar zijn de Basisopleiding Financiële Dienstverlening (BFD) en de modules Beleggen A, Verzekeren Schade, Hypothecair krediet en Verzekeren Leven.
IFK-directeur Steven van Eijck ondertekenen het contract.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.