nieuws

Kleine groei verzekerden bij CZ

Archief

Bij CZ is het aantal zorgverzekerden het afgelopen jaar met 5

500 toegenomen tot 2.584.000. De groei is vooral via het intermediair binnengekomen. De uitstroom van 2,5% (64.500) is volgens CZ lager dan het marktgemiddelde. “Natuurlijk hadden we meer verzekerden aan ons willen binden, maar we mikken vooral op een gezonde financiële huishouding. Daarin past geen gestunt met premies en malle polissen.” Het percentage collectief verzekerden steeg van 43% naar 51%; CZ kreeg er dertig collectiviteiten van grote bedrijven bij. Vorig jaar vertrokken 7.000 mensen bij CZ nadat ze eerder wegens wanbetaling uit de aanvullende verzekering waren gezet.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.