nieuws

Klaverblad voert no-claim in voor bromfietspolis

Archief

Klaverblad vernieuwt zijn bromfietspolis

De tarieven zijn gerelateerd aan het type brommer   en de leeftijd van de bestuurder. Voor oudere bestuurders is in enkele categorieën de premie verlaagd met maximaal 15%. In incidentele gevallen is de premie met maximaal 4% verhoogd. Ook is een no-claim ingevoerd, die kan oplopen tot maximaal 75% van de jaarpremie. In 2006 vindt inschaling plaats op basis van leeftijd, daarna op basis van schadevrije jaren. Voor brommers met kentekenplaat wordt per 1 januari 2007 een doorlopend contract met vervaldatum 1 mei ingevoerd; de overige polissen blijven aflopend.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.