nieuws

Klaverblad verlaagt risicopremie

Archief

Klaverblad Verzekeringen heeft de premies voor alle overlijdensrisicoverzekeringen verlaagd. De maatschappij claimt nu bij de vijf scherpste aanbieders te horen.

Daarbij moet worden aangetekend dat Klaverblad geen aparte tarieven hanteert voor bijzondere doelgroepen, zoals niet-rokers, hypotheekgevers, ondernemers of vermogenden. De premies voor de gelijkblijvende, lineair dalende en annuïtair dalende overlijdensrisicoverzekeringen dalen met zo’n 20%. “Maar dat is echt een gemiddelde, hoor”, benadrukt Petra de Leeuw. Gunstige sterftecijfers in de eigen portefeuille vormen de voornaamste grondslag onder de tariefverlaging.
Klaverblad geeft de nodige premievoorbeelden op het onderdeel ‘overlijdensrisico’ op de eigen website. Zo betaalt een 25-jarige man voor een gelijkblijvende risicoverzekering van _ 100.000 (looptijd 30 jaar) per maand _ 17,31 en een 40-jarige betaalt _ 37,09. Vergelijkbare premies voor vrouwen zijn _ 12,71 respectievelijk _ 26,66.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.