nieuws

Klaverblad maakt werk van hypotheken

Archief

Klaverblad gaat onder de verzamelnaam Klaverblad Variant Hypotheek een leven-, aflossingsvrije en annuïteitenhypotheek aan de man brengen. De hypotheek wordt aangeboden in samenwerking met Atlas Funding. Aan de hypotheek kunnen de risicoverzekeringen en Garantie Groeipolis worden gekoppeld. Door de combinatie van de drie hypotheekvormen kan een “optimale variant” gecreëerd worden. De hypotheekrente kan worden vastgezet voor 1, 5, 6, 7, 10, 12, 15 en 20 jaar. 

Voor de nieuwe hypotheek heeft de verzekeraar een speciaal hypotheekteam van drie mensen in het leven geroepen. Zij verzorgen zowel de aanvraag voor de financiering als de aanvraag voor de levensverzekering. Verder streeft Klaverblad ernaar om de offerte voor een hypotheekaanvraag in één werkdag gereed te hebben. Op korte termijn zullen ook de meest gebruikte softwarepakketten aangepast zijn aan deze hypotheekvariant. De verzekeraar geeft over deze hypotheekvariant 1% afsluitprovisie over het hypotheekbedrag en over een overbruggingshypotheek ontvangt de tussenpersoon 0,5% afsluitprovisie.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.