nieuws

Klaverblad komt met pakketverzekering

Archief

Klaverblad heeft een voorzichtig begin gemaakt met een pakketverzekering voor particulieren. Sinds begin deze maand kunnen opstal, inboedel en avp opgenomen worden in het pakket. Andere producten volgen later.

Het ‘Verzekeringspakket voor particulieren’, zoals Klaverblad haar combinatieproduct heeft genoemd, kent een minimum van twee verzekeringen, die ook tijdelijk elders kunnen lopen. De voorwaarde is dan dat het opzegkaartje in het bezit is van de maatschappij.
De verzekeringnemer betaalt eenmalig poliskosten. Bij automatische incasso gelden geen prolongatiekosten, betaling per maand is mogelijk. Ook kan de premie per kwartaal of halfjaar betaald worden, zonder premietoeslag.
Het verzekeringspakket is eveneens van toepassing op starters met een extra uitgebreide inboedelpolis van f 20.000 of f 30.000 en een avp voor alleenstaanden.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.