nieuws

Klaverblad breidt uitvaartpolis uit

Archief

De uitvaartverzekering van Klaverblad kan nu ook zonder premie-indexering worden gesloten. Eind vorig jaar introduceerde de bescheiden levenmaatschappij de winstdelende uitvaartkostenverzekering met premie-indexering.

Die indexering is nu niet meer verplicht. Zonder premie-indexering wordt tijdens de premiebetalingsduur een vast bedrag betaald. De premie per f 1.000 verzekerd bedrag is gelijk aan de polis met index. De polisopslag is zonder index echter f 25 in plaats van f 20.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.