nieuws

Kiewit & Schulting naar Heijloo & Molkenboer

Archief

Het Zeeuwse bemiddelingsbedrijf in assurantiën en onroerend goed Kiewit & Schulting is begin dit jaar overgenomen door de adviesgroep Heijloo & Molkenboer.

Hoewel er naar buiten toe wordt gesproken over een akkoord tot strategische samenwerking, bevestigt directielid Henk Heijloo dat het feitelijk om een overname gaat.
De overname van Kiewit & Schulting (vijftien medewerkers) vloeit onder meer voort uit de expansiedrift van de Heijloo & Molkenboer Groep (twintig medewerkers) die al kantoren heeft in Laren, Vught, en Maastricht.
Kiewit & Schulting is gevestigd in Middelburg en opent binnenkort ook een bijkantoor in Goes. Het bedrijf is (nog) niet actief in personal financial planning, maar gaat de expertise benutten van Heijloo & Molkenboer die gespecialiseerd is in onder meer pensioen- en levensverzekeringen, vermogensbeheer, fiscaal-juridische adviezen, en corporate finance.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.