nieuws

Khalid Darweesh

Archief

Khalid Darweesh (47) is sinds begin deze maand algemeen directeur van AXA Schade

Hij heeft daarmee de taken overgenomen van Philippe Eyben (afkomstig van AXA Belgium), die sinds 1 januari 2002 op interimbasis leiding gaf aan AXA Schade. Eyben is teruggekeerd naar AXA Belgium. Darwheesh is als algemeen directeur van AXA Schade verantwoordelijk voor Operations en ICT en voor de AXA Schade-portefeuille. Samen met Jan van den Berg (voorzitter) en Larry van der Schoor vormt Darweesh de directie van AXA Verzekeringen. Darweesh werkt sinds medio 2000 bij AXA, voordien was hij gedurende ruim drie jaar ICT-topman bij Univé.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.