nieuws

Kever voor jubilerend VVS

Archief

het 45-jarig jubileum

Tijdens het jubileumfeest werden speelgoed-Kevers uitgedeeld, voorzien van het oorspronkelijke logo, waarin een Volkswagen Kever is verwerkt. Generali besloot daarop een echte Kever cadeau te doen aan de jubilaris, als blijk van waardering voor de goede en intensieve samenwerking. Freek Wansink, algemeen directeur van Generali (rechts), overhandigde de autosleutels aan een opgetogen Frits Schulte (algemeen directeur van VVS): “Ik weet even niet wat ik moet zeggen. En dat gebeurt niet vaak!”

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.