nieuws

Kennis-standaard voor EB-adviseurs

Archief

De Nederlandse Federatie voor Employee-benefitsadviseurs (Nefeb) heeft de Stichting Examens Assurantiebedrijf (SEA) opdracht gegeven eindtermdocumenten te ontwikkelen voor de registers Nefeb-A en Nefeb-B

Op basis van deze documenten, die respectievelijk 1 november 2005 en 1 maart 2006 gereed zijn, zal de SEA ook de examens afnemen. “Met de eindtermendocumenten die onder leiding van de SEA door vertegenwoordigers uit het beroepsveld en opleidingsinstituten worden samengesteld, zetten wij een standaard neer die voor de gehele branche transparant is”, zegt Nefeb-voorzitter Gary Damen. Directeur Jan Janse van de SEA zegt hierover: “Of je nu EB-adviseur, cursist, examenkandidaat of consument bent, de eisen zijn helder, zodat je weet hoe hoog de lat ligt. De Nefeb zet met het in 2003 genomen initiatief voor een EB-register en de beoogde eindtermen in op een ambitieus niveau. Dat verdient waardering en ondersteuning.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.